Raksts

Laiks iet


Datums:
28. marts, 2011


Autori

Gunta Leona


Laiks iet. Kaut kāju tam nav, iet. Uz priekšu iet, ne jau atpakaļ. Man patīk tas jauniešu - šodien visu var nopirkt par naudu, tikai laiku nevar nopirkt.Tie mūsu politikāņi gan var visu, arī laiku tie laikam var nopirkt. Neticami, bet prezidents( viņš jau nav nevienā partijā) esot pat norādījis, ka tā "darbošanās" ar KNAB esot pārāk ilga jau.Politikāņi spēlējas ne tikai ar sev atvēlēto ievēlēšanas laiku 4 gadiem, bet pat ilgāk - izglītības reformai esot nepieciešami kādi 6 -7 gadi. Hm, no kura gadsimta sākot? Vai varbūt reformu sāks aizparīt? Un ne viens vien bērns pa to laiku skolu pabeigs, kaut reforma nebūs vēl realizējusies.Man ir žēl, ka tie politikāņi tik sola, ka labāk būs rīt, parīt vai pēc gada. Es viena tik visu labo gribu daudz un jau vakar.

!!!


Saturs, kurš šajā mājaslapā publicēts 2014.gadā un agrāk, bija daļa no sabiedriskās politikas portāla politika.lv. Šajā portālā tika publicēti dažādi pētijumi, analīzes, viedokļraksti un blogi, kuru saturs ne vienmēr sakrīt ar politika.lv redakcionālās komandas vai Providus pozīciju.

Creative commons licence ļauj rakstu pārpublicēt bez maksas, atsaucoties uz autoru un portālu providus.lv, taču publikāciju nedrīkst labot vai papildināt. Aicinām atbalstīt providus.lv ar ziedojumu!