Raksts

Komentāri par NAP „Esošās situācijas analīzi”


Datums:
19. jūlijs, 2005


Autori

Providus


Reģionālās attīstības un pašvaldību lietu ministrijas komentāri par NAP „Esošās situācijas analīzi”.

Reģionālās attīstības un pašvaldību lietu ministrija

2004. gada 29. aprīlī

Komentāri par NAP „Esošās situācijas analīzi”

Vispārēji komentāri papildus DG sēdes 27.04. protokolā minētajiem jautājumiem un ņemot vērā, ka VIDM izstrādājamās sadaļas „Ūdenssaimniecība” un „Atkritumu apsaimniekošana” tiks aizstātas ar kvalitatīvāku informācijas materiālu:

– Atsevišķas sadaļas ir ļoti vāji un nestrukturēti izstrādātas, tādēļ ir grūti sagatavot komentārus tekstam, jo teksti daudzviet būtu jāpārstrādā pilnībā;

– NAP Esošās situācijas analīzē nepieciešams iekļaut sadaļu par

– Visā dokumentā nepieciešams pārstrādāt sadaļas „Ietekme uz horizontālajām jomām”, obligāti iekļaujot informāciju par sektora attīstības prognozējamo mijiedarbību ar vidi.

– Vērtējot attīstības perspektīvas, ietekmi uz reģionālo attīstību un ietekmi uz horizontālajām jomām, nelietot deklaratīvus apgalvojumus, kas iepriekš nav pamatoti ar faktiem.

Alda Ozola-Matule
Priekšsēdētāja


Saturs, kurš šajā mājaslapā publicēts 2014.gadā un agrāk, bija daļa no sabiedriskās politikas portāla politika.lv. Šajā portālā tika publicēti dažādi pētijumi, analīzes, viedokļraksti un blogi, kuru saturs ne vienmēr sakrīt ar politika.lv redakcionālās komandas vai Providus pozīciju.

Creative commons licence ļauj rakstu pārpublicēt bez maksas, atsaucoties uz autoru un portālu providus.lv, taču publikāciju nedrīkst labot vai papildināt. Aicinām atbalstīt providus.lv ar ziedojumu!