Raksts

KNAB darba rezultāti un priekšnieka atlases process


Datums:
07. jūnijs, 2016


Autori

Providus


Foto: KNAB

PROVIDUS un Sabiedrība par atklātību - Delna aicina uz pētījuma prezentāciju un konferenci 17.jūnijā!

Sabiedrība par atklātību – Delna sadarbībā ar Domnīcu PROVIDUS aicina uz pētījuma prezentāciju un konferenci “KNAB darba rezultāti un priekšnieka atlases process” 17.jūnijā plkst. 8:45-12:30 PROVIDUS birojā Alberta ielā 13, 6.stāvā (ieeja no Strēlnieku ielas).

Konference organizēta divu paneļdiskusiju veidā. Piedalīsies: Jaroslavs Streļčenoks (KNAB), Aleksejs Loskutovs (Saeima), Mārtiņš Krieviņš (Valsts Kanceleja), Kaspars Kauliņš (Pedersen&Partners), Līga Stafecka (autore pētījumam par KNAB darbību 2011.-2016.gadam), kā arī Ģenerālprokuratūras pārstāvis. Diskusijas moderēs: Valts Kalniņš (PROVIDUS), Gundars Jankovs (Delna).

Pasākums tiek organizēts projekta „Valsts sagrābšanas pazīmju analīze: Latvijas gadījums“ ietvaros. Projektā veikts pētījums par KNAB darbību 2011.-2016.gadā.

Projektu daļēji finansiāli atbalsta fonds Atvērtās sabiedrības institūts (Foundation Open Society Institute) sadarbībā ar Atvērtās sabiedrības fondu (Open Society Foundations) Think Tank Fund.

Pieteikšanās konferencei līdz 16.jūnija plkst. 14:00 šeit.

Konferences programma pieejama šeit.

Creative commons licence ļauj rakstu pārpublicēt bez maksas, atsaucoties uz autoru un portālu providus.lv, taču publikāciju nedrīkst labot vai papildināt. Aicinām atbalstīt providus.lv ar ziedojumu!