Raksts

Kārlis Seržants: Dombrovska laiks ir pagājis


Datums:
05. jūlijs, 2012


Intervija ar Saeimas deputātu Kārli Seržantu (ZZS).No žurnālista pārtapis par deputātu, pie tam — opozīcijā strādājošu — Kārlis Seržants (ZZS) plašu vēzienu kritizē Vienotību un pašreizējo koalīciju.

Viņaprāt, valdības vadītājs Valdis Dombrovskis „varbūt bija labs brīdī, kad vajadzēja visiem atņemt, nogriezt, visus aprobežot, bet tā vairs uz priekšu nevar.” Viņš konkrēti nepasaka, kurš būtu ideālais premjerminists, taču iezīmē nākotnes premjera raksturojumu — tāds, kas „redz vīziju, kā valsti attīstīt, nevis kā turēt pusbadā.”

Interneta vietnē GudrasGalvas.lv jau ir iespējams noskatīties intervijas ar 30 Saeimas deputātiem. Līdz šim no intervijām atteikušies divi tautas kalpi — Mihails Zemļinskis un Aleksandrs Jakimovs no „Saskaņas centra”.

Katru nedēļu GudrasGalvas.lv intervē vienu Saeimas deputātu, tāpēc aicinām balsot un izteikt savu vēlmi, ar kuriem tautas priekšstāvjiem vēlaties iepazīties nākamajās nedēļās. Tāpat vietnē GudrasGalvas ir iespējams uzdot jautājumus gan deputātam Kārlim Seržantam, gan, protams, arī visiem pārējiem tautas pārstāvjiem.


Saturs, kurš šajā mājaslapā publicēts 2014.gadā un agrāk, bija daļa no sabiedriskās politikas portāla politika.lv. Šajā portālā tika publicēti dažādi pētijumi, analīzes, viedokļraksti un blogi, kuru saturs ne vienmēr sakrīt ar politika.lv redakcionālās komandas vai Providus pozīciju.

Creative commons licence ļauj rakstu pārpublicēt bez maksas, atsaucoties uz autoru un portālu providus.lv, taču publikāciju nedrīkst labot vai papildināt. Aicinām atbalstīt providus.lv ar ziedojumu!