Raksts

Īstas sievietes mīl jogurtu!


Datums:
09. septembris, 2012


Es mīlu jogurtu. Es to ēdu dažreiz no rīta, dažreiz - pusdienās, bet nereti arī vakarā. Tas, kas mani priecē, ir sajūta, ka es neesmu viena šajā mīlestībā pret jogurtu.Jo mēs, sievietes, to ēdam VISUR...

…. birojā:

… Vīna Studijā kopā ar draudzenēm:

… pludmalē, kad esam vienas pašas:

… pludmalē kopā ar draudzenēm:

… naktī gultā:

…. saules apspīdētas turpat pļavā:

… vienmēr pacienājam draudzeni, ja viņa atnāk ciemos:

… dažreiz, tomēr ļoti reti un TIKAI no rītiem to ēd arī bērni:

…. nakts aizsegā, jogurtu dažreiz ēd arī vīrieši:

… no kurienes man tik daudz jogurta?! Paskatieties uz maniem iepirkumu ratiņiem!

Jūs jau noteikti būsiet sapratuši, ko es ar to vēlos pateikt. Kāpēc jogurta mērķauditorija 90% gadījumu ir sievietes? Vai vīrieši jogurtu neēd? Vai arī tas tiek uzskatīts par nevīrišķīgu pārtikas produktu? Vai tikai sievietēm ir problēmas ar uzpūstiem vēderiem vai arī tās ir abiem dzimumiem, bet tikai sievietēm būtu jāsatraucas par to, ka ‘es izskatos tā, it kā būtu stāvoklī’? Vai diēta ir tikai sievietēm, bet vīrieši var ēst jebko? Tik daudz jautājumu, tik maz atbilžu.


Saturs, kurš šajā mājaslapā publicēts 2014.gadā un agrāk, bija daļa no sabiedriskās politikas portāla politika.lv. Šajā portālā tika publicēti dažādi pētijumi, analīzes, viedokļraksti un blogi, kuru saturs ne vienmēr sakrīt ar politika.lv redakcionālās komandas vai Providus pozīciju.

Creative commons licence ļauj rakstu pārpublicēt bez maksas, atsaucoties uz autoru un portālu providus.lv, taču publikāciju nedrīkst labot vai papildināt. Aicinām atbalstīt providus.lv ar ziedojumu!