Raksts

INSTITŪCIJAS: Konsultatīvā padome trešo valstu pilsoņu integrācijai


Datums:
29. jūnijs, 2014


Autori

Providus


Foto: Sarah Ross photography

Ar Kultūras ministrijas 2013.gada 5.aprīļa rīkojumu Nr.5.1.-1-90 izveidota „Konsultatīvā padome trešo valstu pilsoņu integrācijai” (turpmāk – Konsultatīvā padome).

Tās mērķis ir veicināt diskusiju un sadarbību starp institūcijām trešo valstu pilsoņu integrācijas jomā, sekmēt šo personu, kā arī viņus pārstāvošo nevalstisko organizāciju līdzdalību valsts politikas veidošanā sabiedrības integrācijas jomā. (Konsultatīvajā padomē kopā darbojas 18 pārstāvji no Kultūras ministrijas, Iekšlietu ministrijas, Izglītības un zinātnes ministrijas, Labklājības ministrijas, Veselības ministrijas, Ārlietu ministrijas, Valsts kancelejas, Pilsonības un migrācijas lietu pārvaldes, Latvijas Pašvaldību savienības, Latvijas Darba devēju konfederācijas, Latvijas Brīvo arodbiedrību savienības, Rīgas pilsētas domes, Daugavpils pilsētas domes, no nevalstiskajām organizācijām Konsultatīvajā padomē piedalās – biedrība „Latvijas Cilvēktiesību centrs”, biedrība „Patvērums „Drošā māja””, biedrība „Izglītības attīstības centrs”, biedrība „Latvijas Lietuviešu Jauniešu Kopiena” un biedrība „Izglītības un inovāciju attīstības centrs ”.[ 1 ]


Saturs, kurš šajā mājaslapā publicēts 2014.gadā un agrāk, bija daļa no sabiedriskās politikas portāla politika.lv. Šajā portālā tika publicēti dažādi pētijumi, analīzes, viedokļraksti un blogi, kuru saturs ne vienmēr sakrīt ar politika.lv redakcionālās komandas vai Providus pozīciju.

Creative commons licence ļauj rakstu pārpublicēt bez maksas, atsaucoties uz autoru un portālu providus.lv, taču publikāciju nedrīkst labot vai papildināt. Aicinām atbalstīt providus.lv ar ziedojumu!