Pētījums

Innovation, inclusion, and integration : from transition to convergence in Eastern Europe and the Former Soviet Union


Gads:
2008
Organizācija:
The World Bank


Autori

Providus


Kopš Berlīnes sienas krišanas Austrumeiropas un bijušās Padomju Savienības valstis ir piemērs dramatiskām pārmaiņām darba tirgū, dzīves līmeņa, kā arī izglītības un veselības aprūpes sistēmu standartos. Valstis, kuras tika uzņemtas Eiropas Savienībā 2004.gadā, panākušas vislielāko progresu un attīstību, tuvojoties attīstīto valstu ar tirgus ekonomiku praksei.

Pasaules Bankas ziņojumā apkopota informācija un valstu sasniegumi pēdējo piecu gadu laikā. Ziņojumā apskatīti tādi jautājumi kā produktivitātes pieaugums, tirdzniecība un integrācija, migrācija, nabadzība un nevienlīdzība, kā arī sabiedrības novecošanās radītie izaicinājumi. Ziņojumā ietvertas arī rekomendācijas, kuras izstrādātas, lai veicinātu Austrumeiropas un bijušo Padomju Savienības valstu ekonomisko attīstību, uzlabotu dzīves līmeņa standartus.

Innovation, inclusion, and integration : from transition to convergence in Eastern Europe and the Former Soviet Union

Ja nedarbojas saite, lūdzu ziņojiet admin@politika.lv


Saturs, kurš šajā mājaslapā publicēts 2014.gadā un agrāk, bija daļa no sabiedriskās politikas portāla politika.lv. Šajā portālā tika publicēti dažādi pētijumi, analīzes, viedokļraksti un blogi, kuru saturs ne vienmēr sakrīt ar politika.lv redakcionālās komandas vai Providus pozīciju.

Creative commons licence ļauj rakstu pārpublicēt bez maksas, atsaucoties uz autoru un portālu providus.lv, taču publikāciju nedrīkst labot vai papildināt. Aicinām atbalstīt providus.lv ar ziedojumu!