Pētījums

Influence of free labour and services movement in integration of EU: Swedish Trade Unions and Business Society views


Gads:
2006
Organizācija:
Linköping University, Department of Management and Economics


Autori

Providus


Līdz ar Eiropas Savienības paplašināšanos notika arī izmaiņas dalībvalstu darba tirgū un biznesa aktivitātēs. Neskatoties uz brīva preču, pakalpojumu un darbaspēka plūsmu, kas iespējama Savienības robežās, dažas dalībvalstis mēģina kavēt pilnīgu integrāciju. Šajā pētījumā aplūkota darbaspēka un pakalpojumu plūsma Zviedrijā, raugoties no Eiropas Savienības, Zviedrijas tirdzniecības savienības un biznesa pārstāvju perspektīvas.

Autori izvērtē esošo situāciju un attiecības, kas izveidojušās starp ES un tirdzniecības savienībām, starp tirdzniecības savienībām un biznesa pārstāvjiem, kā arī biznesa pārstāvjiem un ES likumdošanu. Tāpat apskatītas iesaistīto pušu vēlmes un vajadzības. Autori izsaka priekšlikumus par to, kā savienot iesaistīto pušu nereti pretējās vajadzības un kā attiecības varētu attīstīties nākotnē.

Influence of free labour and services movement in integration of EU: Swedish Trade Unions and Business Society views

Ja nedarbojas saite, lūdzu ziņojiet admin@politika.lv


Saturs, kurš šajā mājaslapā publicēts 2014.gadā un agrāk, bija daļa no sabiedriskās politikas portāla politika.lv. Šajā portālā tika publicēti dažādi pētijumi, analīzes, viedokļraksti un blogi, kuru saturs ne vienmēr sakrīt ar politika.lv redakcionālās komandas vai Providus pozīciju.

Creative commons licence ļauj rakstu pārpublicēt bez maksas, atsaucoties uz autoru un portālu providus.lv, taču publikāciju nedrīkst labot vai papildināt. Aicinām atbalstīt providus.lv ar ziedojumu!