Raksts

IESPĒJA: Tikšanās ar NVO līderības eksperti Morīnu E. Feitu


Datums:
28. jūlijs, 2014


Autori

Providus


Foto: zeevveez

Latvijas Kopienu iniviatīvu fonds rīko tikšanos ar Morīnu E. Feitu.

NVO darba un iniciatīvu ilgtspējas atslēgvārdi ir vajadzību novērtējums, resursu kartēšana, sadarbība, ietekmes novērtēšana un ilgtspējas vadība. Šo vārdu jēgu, gan ar pašu resursiem, gan, piesaistot ASV NVO līderības ekspertīzi, atklāt ir apņēmies Latvijas Kopienu iniciatīvu fonda (LKIF) projekts.

Projekta ietvaros, fonds piedāvā Morīnas E. Feitas /Maureen Emerson Feit/, nevalstiskā sektora līderības maģistra programmas direktores Sabiedrisko Pakalpojumu institūtā, Sietlas universitātē, prezentāciju par NVO līderību un ilgtspējīgu NVO darbību ar tai sekojošu diskusiju.

Diskusija notiks trešdien, 2014. gada 20. augustā, Kopdares un koprades telpā “The Mill”, Rīgā, Brīvības ielā 33-8 ( ieeja no Dzirnavu ielas), plkst. 12.00.

Darba valoda – angļu, bet tulkojums latviešu valodā būs nodrošināts.

Pieteikšanās sūtot epastu uz liesma.ose@iniciativa.lv līdz 15.augustam.

Vairāk informācijas par pasākumu šeit vai zvanot +37126498654 (Liesma Ose).

Vairāk informācijas par Latvijas Kopienu iniciatīvu fonda darbu: www.iniciativa.lv


Saturs, kurš šajā mājaslapā publicēts 2014.gadā un agrāk, bija daļa no sabiedriskās politikas portāla politika.lv. Šajā portālā tika publicēti dažādi pētijumi, analīzes, viedokļraksti un blogi, kuru saturs ne vienmēr sakrīt ar politika.lv redakcionālās komandas vai Providus pozīciju.

Creative commons licence ļauj rakstu pārpublicēt bez maksas, atsaucoties uz autoru un portālu providus.lv, taču publikāciju nedrīkst labot vai papildināt. Aicinām atbalstīt providus.lv ar ziedojumu!