Raksts

IESPĒJA: Steidzami meklējam aktīvus topošos žurnālistus


Datums:
13. marts, 2013


Autori

Providus


Foto: Khánh Hmoong

PROVIDUS meklē palīgus gudrasgalvas.lv satura veidošanā! Tev jābūt žurnālistikas vai multimediju studentam ar interesi par politiku, partijām, valsts pārvaldi, pilsoniskās sabiedrības un līdzdalības jautājumiem.

Prakses apraksts:
Video interviju veidošana ar Saeimas deputātiem.

Prasības kandidātam:
Vismaz 2.kursa students attiecīgajā vai radniecīgā specialitātē ar interesi par politiskajiem procesiem valstī, pieredzi informācijas vākšanā, intervēšanā un filmēšanā – pamatzināšanas par kompozīciju, gaismošanu, skaņu, montāžu (minimāla pieredze der, galvenais ir gatavība mācīties).

Prakses pienākumi:
Interviju plānošana, gatavošanās, intervēšana, filmēšana, pēcapstrāde – montāža, augšuplāde, intervijas apraksta veidošana un gatava materiāla publicēšana portālā politika.lv un gudrasgalvas.lv

Praktikanta ieguvumi:
Pieredze NVO Sabiedriskās politikas centrā PROVIDUS, kas dod piekļuvi politikas pētniekiem un ekspertiem, ceram palīdzēt pilnveidot prasmes intervēšanā, informācijas vākšanā, spējā kritiski izvērtēt faktus un sagatavoties intervijām, kā arī nodrošinām individuālu pieeju un palīdzību video veidošanā un materiāla pēcapstrādē.

Pieteikšanās līdz 21.martam! Sūtiet pieteikumus uz curika@providus.lv

Par vakanci
Prakses uzsākšanas datums:
Pēc vienošanās

Vēlamais prakses termiņš:
Ne mazāk kā 6 mēneši

Slodze:
Viena diena nedēļā

Prakses norises vieta:
Saeimas ēka un
Alberta iela 13
Rīga


Saturs, kurš šajā mājaslapā publicēts 2014.gadā un agrāk, bija daļa no sabiedriskās politikas portāla politika.lv. Šajā portālā tika publicēti dažādi pētijumi, analīzes, viedokļraksti un blogi, kuru saturs ne vienmēr sakrīt ar politika.lv redakcionālās komandas vai Providus pozīciju.

Creative commons licence ļauj rakstu pārpublicēt bez maksas, atsaucoties uz autoru un portālu providus.lv, taču publikāciju nedrīkst labot vai papildināt. Aicinām atbalstīt providus.lv ar ziedojumu!