Raksts

IESPĒJA: Globālie, reģionālie un nacionālie mehānismi spīdzināšanas un nežēlīgas vai pazemojošas izturēšanās novēršanai


Datums:
11. novembris, 2014


Autori

Providus


Foto: Pete Ashton

12. un 13.novembrī Latvijas Cilvēktiesību centrs aicina uz starptautisku konferenci par spīdzināšanas un pazemojošas izturēšanās novēršanu.

Konferences mērķauditorija ir neatkarīgo monitoringa iestāžu pārstāvji, lēmumu pieņēmēji, ierēdņi, prokurori, cietumu un policijas darbinieki, pilsoniskās sabiedrības pārstāvji. Piedalās Eiropas Padomes Spīdzināšanas novēršanas komitejas (CPT) prezidents Latifs Huseinovs, Latvijas Cilvēktiesību centra direktore Anhelita Kamenska, bijusī CPT un ANO Spīdzināšanas novēršanas apakškomitejas (SPT) prezidente Silvia Casale, pārstāvji no Tieslietu un Iekšlietu ministrijas un Tiesībsarga biroja, kā arī kolēģi no Igaunijas un Lietuvas valsts pārvaldes. ]

Konference notiek
12. novembrī – 9.00 Radisson Blue Hotel Latvija Elizabetes ielā 55
13. novembrī – 9.30 Iekšlietu ministrijas konferenču telpās Čiekurkalna 1.līnijā 1, korp. 2

(Konferences programmapdf)

Pieteikšanās, sūtot uz e-pastu: ilvija.puce@gmail.com


Saturs, kurš šajā mājaslapā publicēts 2014.gadā un agrāk, bija daļa no sabiedriskās politikas portāla politika.lv. Šajā portālā tika publicēti dažādi pētijumi, analīzes, viedokļraksti un blogi, kuru saturs ne vienmēr sakrīt ar politika.lv redakcionālās komandas vai Providus pozīciju.

Creative commons licence ļauj rakstu pārpublicēt bez maksas, atsaucoties uz autoru un portālu providus.lv, taču publikāciju nedrīkst labot vai papildināt. Aicinām atbalstīt providus.lv ar ziedojumu!