Raksts

IESPĒJA: ES informācijas sniedzēju forums 2014


Datums:
09. novembris, 2014


Autori

Providus


Foto: Janitors

10.novembrī eksperti Eiropas Savienības jautājumos un politikas veidotāji runās par Latvijas prezidentūru, izmaiņām ES likumos un kā izmantot ES piedāvātās iespējas.

Latvijas Ārlietu ministrija un Eiropas Kustība Latvijā aicina uz informācijas sniedzēju forumu, kurā piedalās nevalstiskās organizācijas, valsts sektora pārstāvji un politiķi, kas nodarbojas ar Eiropas Savienības jautājumiem. Forumu vada Eiropas Kustības Latvijā prezidents Andris Gobiņš, piedalās Eiropas Komisijas pārstāvniecības Latvijā vadītāja Inna Šteinbuka, Eiropas Parlamenta informācijas biroja Latvijā sabiedrisko attiecību pārstāve, Dace Skadiņa, Ārlietu ministrijas ES koordinācijas departamenta direktore Kristīne Našeniece, Eiropas Parlamenta deputāts Artis Pabriks, Latvijas prezidentūras ES Padomē Prezidentūras komunikācijas un sabiedrisko attiecību departamenta vadītāja Linda Jākobsone un daudzi citi.

Diskusijas darba grupās notiks par šādiem jautājumiem:
– Ko runā par Latvijas prezidentūru ES Padomē un vai tā ir?
– Kā stāstīt globālu informāciju vietējās kopienas pārstāvjiem saprotamā veidā?
– Efektīva informācijas ieguve un izplatīšana sociālo mediju laimetā: rīki un servisi, sociālo mediju sniegtās iespējas, sociālo mediju monitorings.

(Foruma programmapdf)

Forums notiek Rīgā, Ārlietu ministrijas telpās K. Valdemāra ielā 3, plānotais norises laiks – no 10.00 līdz 16.30 (reģistrācija un kafija no 9:30).

Tā kā vietu skaits ir ierobežots, lūgums pieteikties pēc iespējas savlaicīgāk uz e-pastu: info@eiropaskustiba.lv Lūgums, sūtot pieteikumu, norādīt arī to diskusiju grupu, kurā Jūs vēlētos piedalīties.


Saturs, kurš šajā mājaslapā publicēts 2014.gadā un agrāk, bija daļa no sabiedriskās politikas portāla politika.lv. Šajā portālā tika publicēti dažādi pētijumi, analīzes, viedokļraksti un blogi, kuru saturs ne vienmēr sakrīt ar politika.lv redakcionālās komandas vai Providus pozīciju.

Creative commons licence ļauj rakstu pārpublicēt bez maksas, atsaucoties uz autoru un portālu providus.lv, taču publikāciju nedrīkst labot vai papildināt. Aicinām atbalstīt providus.lv ar ziedojumu!