Pētījums

Giving facts a fighting change. Answers to the thoughest immigration questions


Gads:
2010
Organizācija:
Immigration Policy center


Autori

Providus


Amerikāņi ir pamatoti neapmierināti ar novecojušo un salūzušo imigrācijas sistēmu.

Problēma ir tik sarežģīta un visaptveroša, ka tai nepieciešams valsts mēroga risinājums. Politiķu ierosinājums risināt jautājumu, deportējot 11 miljonus cilvēku, ir nereāls. Vajadzīgs godīgs, praktiski izpildāms piedāvājums, kas attiecas uz nelegālās migrācijas jautājumiem un ir par pamatu jaunas sistēmas izveidei.

Pētījums piedāvā detalizētus iemeslus, kāpēc jauna imigrācijas sistēma ir nepieciešama, apskatot tādas jomas kā ekonomika, likumdošana, sabiedriskais labums, nelegālā imigrācija un nodokļi, noziedzība, demogrāfiskie rādītāji, imigrantu integrācija u.c.

Giving facts a fighting change. Answers to the thoughest immigration questions


Saturs, kurš šajā mājaslapā publicēts 2014.gadā un agrāk, bija daļa no sabiedriskās politikas portāla politika.lv. Šajā portālā tika publicēti dažādi pētijumi, analīzes, viedokļraksti un blogi, kuru saturs ne vienmēr sakrīt ar politika.lv redakcionālās komandas vai Providus pozīciju.

Creative commons licence ļauj rakstu pārpublicēt bez maksas, atsaucoties uz autoru un portālu providus.lv, taču publikāciju nedrīkst labot vai papildināt. Aicinām atbalstīt providus.lv ar ziedojumu!