Pētījums

EU Strategy for the Baltic Sea Region. A Year After and Beyond


Gads:
2009
Organizācija:
Latvijas Universitāte


Autori

Providus


Pētījumā tiek analizēts Baltijas Jūras reģiona stratēģijas potenciāls, kam jārisina būtiskākie reģiona izaicinājumi. Pētījumā sākumā tiek sniegts stratēģijas vispārējs apraksts. Darba nākamajās nodaļās tiek analizēti atsevišķi stratēģijas elementi, kā arī stratēģijas pārvaldības un īstenošanas jautājumi.

Pētījums paredzēts visiem, kuri ir ieinteresēti Baltijas jūras reģiona sadarbībā un stratēģijas nākotnes ietekmē. Pētījuma autori cer, ka grāmata sniegs būtisku ieguldījumu notiekošajās debatēs attiecībā uz reģiona nākotni un ES.

EU Strategy for the Baltic Sea Region. A Year After and Beyond

Ja nedarbojas saite, lūdzu ziņojiet admin@politika.lv


Saturs, kurš šajā mājaslapā publicēts 2014.gadā un agrāk, bija daļa no sabiedriskās politikas portāla politika.lv. Šajā portālā tika publicēti dažādi pētijumi, analīzes, viedokļraksti un blogi, kuru saturs ne vienmēr sakrīt ar politika.lv redakcionālās komandas vai Providus pozīciju.

Creative commons licence ļauj rakstu pārpublicēt bez maksas, atsaucoties uz autoru un portālu providus.lv, taču publikāciju nedrīkst labot vai papildināt. Aicinām atbalstīt providus.lv ar ziedojumu!