Raksts

Diskusija par atvērto pārvaldību: kādi ambiciozi mērķi nākamajiem gadiem?


Datums:
12. marts, 2017


Autori

Providus


Valsts kanceleja un domnīca "Providus" 2017.gada 17.martā plkst. 15:00 aicina piedalīties diskusijā "Atvērtā pārvaldība: kādi ambiciozi mērķi nākamajiem gadiem? Atklātība. Atbildība. Līdzdalība. Cīņa pret korupciju."

Prāta vētru mērķis ir izdomāt piemērotākās metodes, lai Latvijā divu gadu laikā vairotu atklātību, valsts atbildību, korupcijas novēršanu, sabiedrības līdzdalību lēmumu pieņemšanas procesos valsts un pašvaldību līmenī, tajā skaitā ar informācijas un komunikācijas tehnoloģiju izmantošanu.

Šī diskusija ir viens no soļiem, lai izstrādātu jauno Latvijas Atvērtā pārvaldības partnerības (Open Government Partnership – OGP) rīcības plānu. Plāns sastāvēs no aptuveni 12 konkrētiem uzdevumiem (angļu val. – commitments), kas jāievieš nākamajos 2 gados (2017. gada vidus – 2019. gada vidus).

Diskusijā aicināti piedalīties valsts un pašvaldību institūciju pārstāvji, nevalstiskās organizācijas, uzņēmumi, biznesa asociācijas, augstākās izglītības iestādes un citas ieinteresētās puses.

Diskusija notiks plkst. 15.00-18.00 viesnīcā “Monika” (Rīga, Elizabetes iela 21).

Lūdzam dalību pieteikt līdz 15. martam uz e-pastu inese.kuske@mk.gov.lv vai iveta.kazoka@providus.lv.

Pilna pasākuma programma (pdfpdf)

Pasākuma rīkošanu finansiāli atbalsta Eiropas Savienības programma “Eiropa pilsoņiem. Atbildība par pasākuma saturu ir biedrībai “Sabiedriskās politikas centrs PROVIDUS”.

Creative commons licence ļauj rakstu pārpublicēt bez maksas, atsaucoties uz autoru un portālu providus.lv, taču publikāciju nedrīkst labot vai papildināt. Aicinām atbalstīt providus.lv ar ziedojumu!