Raksts

Diskusija: Cik efektīva ir Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisija?


Datums:
29. novembris, 2012


Autori

Providus


Foto: Polifemus

Kādi ir elektroenerģijas un siltumenerģijas tarifu noteikšanas principi, kādā veidā panāk Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijas neatkarību un kādi riski pastāv neatkarības nodrošināšanai?

Par šiem jautājumiem eksperti diskutē Sabiedrības par atklātību – Delna” un zvērinātu advokātu biroja „ADVERSUS” veidotajā diskusijā, kurā prezentē arī pētījumu par Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijas darbu. Piedalās Delnas Interešu aizstāvības un juridiskā atbalsta centra direktore Aiga Grišāne, Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijas padomes loceklis Rolands Irklis, zvērināts advokāts Sandis Bērtaitis, Tieslietu ministrijas pārstāves Sanita Mertena un Baiba Lielkalne.

(Pasākuma programmapdf)

Ievads

Pirmā daļa

Otrā daļa

Trešā daļa

Diskusija notika 29.novembrī


Delna

Innovations for Successful Societies


Saturs, kurš šajā mājaslapā publicēts 2014.gadā un agrāk, bija daļa no sabiedriskās politikas portāla politika.lv. Šajā portālā tika publicēti dažādi pētijumi, analīzes, viedokļraksti un blogi, kuru saturs ne vienmēr sakrīt ar politika.lv redakcionālās komandas vai Providus pozīciju.

Creative commons licence ļauj rakstu pārpublicēt bez maksas, atsaucoties uz autoru un portālu providus.lv, taču publikāciju nedrīkst labot vai papildināt. Aicinām atbalstīt providus.lv ar ziedojumu!