Projekts

Dažādības integrācija publiskajā telpā un darba vietā


Projekta norises laiks:
01.02.2008 - 31.08.2008
Projekta izmaksas:
42960,58 EUR
Finansētājs:
Sabiedrības integrācijas fonds


Projekts uzrunā mērķauditoriju caur diskusijām un cilvēku dzīvesstāstiem un ieskatu konkrētu pašvaldību un darba devēju pieredzē un darba vietu labajā praksē.

Projekts iepazīstināja plašāku auditoriju ar daudzveidības integrācijas un vadības jēdzieniem un ar to, kā ar daudzveidības integrāciju sabiedrība var panākt lielāku saliedētību, bet ar daudzveidības vadības paņēmieniem uzņēmēji var sasniegt labāku darbinieku motivāciju uzņēmumā.

Projektā paredzētās iekļautās aktivitātes ir semināri 3 Latvijas pilsētās (Daugavpilī, Valmierā un Ventspilī), televīzijas raidījumi un publikāciju sērija internetā. Projekta paredzamais rezultāts ir tolerantāka attieksme pret minoritāšu pārstāvju klātbūtni publiskajā telpā un darba vietā starp semināros iesaistītajiem cilvēkiem, kā arī raidījumu mērķauditoriju un interneta lietotājiem.


Saturs, kurš šajā mājaslapā publicēts 2014.gadā un agrāk, bija daļa no sabiedriskās politikas portāla politika.lv. Šajā portālā tika publicēti dažādi pētijumi, analīzes, viedokļraksti un blogi, kuru saturs ne vienmēr sakrīt ar politika.lv redakcionālās komandas vai Providus pozīciju.

Creative commons licence ļauj rakstu pārpublicēt bez maksas, atsaucoties uz autoru un portālu providus.lv, taču publikāciju nedrīkst labot vai papildināt. Aicinām atbalstīt providus.lv ar ziedojumu!