Politiķi tik smaida un saka" /> Politiķi tik smaida un saka"/> Ar asarām līdz smaidam – Providus
Raksts

Ar asarām līdz smaidam


Foto: to tagad pabeidz ar politikāņu palīdzību - Latgale iztukšojas. Mājas brūk. Saeimā gan ir smaidoši latgalieši

Rinda pēc desas gara, bet jāstāv ir. Sīkajiem patīk, ja uz maizes uzliek pa desas šķēlei. Ja nu tualetes papīra desas apvalkā man nepietiek? Jāiztiek vien būs. Kaut tikai ar olām, kuras vēl ir. Rozes zieds arī man ir. Pēc neilga laika būs jāieliek starp avīzēm, lai sakalst, varēs kādreiz paskatīties. Tas bija pirms vairākiem gadu desmitiem, kad visu (laikam visu) noteica blats, tagad to pašu dara lats. Ir tikai atšķirība - toreiz desai nevienam nauda netrūka, tagad ir, kā ir. Rozes, uz ko paskatīties, jau arī visiem nav.",

Politiķi tik smaida un saka

ka viss ir kārtībā. Viņiem kārtībā. Viņu bizness attīstās


tad politikānis nokliedz - mēs labāk zinām


Saturs, kurš šajā mājaslapā publicēts 2014.gadā un agrāk, bija daļa no sabiedriskās politikas portāla politika.lv. Šajā portālā tika publicēti dažādi pētijumi, analīzes, viedokļraksti un blogi, kuru saturs ne vienmēr sakrīt ar politika.lv redakcionālās komandas vai Providus pozīciju.

Creative commons licence ļauj rakstu pārpublicēt bez maksas, atsaucoties uz autoru un portālu providus.lv, taču publikāciju nedrīkst labot vai papildināt. Aicinām atbalstīt providus.lv ar ziedojumu!