Pētījums

An Introduction to the History, Institutions and Decision-Making Process of the European Union


Gads:
2011
Organizācija:
Centre for European Policy Studies (CEPS)


Autori

Providus


Pētījums ir koncentrēts uz ES vēstures jautājumu, institucionālo struktūru un lēmumpieņemšanas procesu izpēti un atspoguļošanu.

Tajā tiek analizēti Eiropas integrācijas pamatprincipi un galveno ES institūciju funkcijas un nozīme lēmumpieņemšanas procesos, īpašu uzmanību pievēršot Lisabonas līgumam un izmaiņām politikas veidošanas procesos pēc līguma pieņemšanas. Tas detalizēti apraksta pašreizējo politisko situāciju ES institūcijās, apskatot arī jautājumus, kas saistīti ar ES budžetu, lobēšanu un ārpolitiku, atspoguļojot ES kā pastāvīgi mainīgu savienību.

The Ever-Changing Union: An Introduction to the History, Institutions and Decision-Making Process of the European Union. 2nd edition

Ja nedarbojas saite, lūdzu ziņojiet admin@politika.lv


Saturs, kurš šajā mājaslapā publicēts 2014.gadā un agrāk, bija daļa no sabiedriskās politikas portāla politika.lv. Šajā portālā tika publicēti dažādi pētijumi, analīzes, viedokļraksti un blogi, kuru saturs ne vienmēr sakrīt ar politika.lv redakcionālās komandas vai Providus pozīciju.

Creative commons licence ļauj rakstu pārpublicēt bez maksas, atsaucoties uz autoru un portālu providus.lv, taču publikāciju nedrīkst labot vai papildināt. Aicinām atbalstīt providus.lv ar ziedojumu!